Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1


Mammutgunnera før inddækning

materialer til vinterdækning af planter

DSC_2601

grangrene lægges omkring og ovenpå mammutgunnera

mammutgunnera pakket ind i saltmåtte og grangrene
13/02/2018

Kom an Kong Vinter – Mine frostsarte planter er klar

Abetræ, Araucaria araucana og Amphora krukke vinterdækket med saltmåtte der beskytter og luner om plantens rødder.

Har du frostsarte planter i haven ? Det har jeg og jeg bander og svovler hver vinter og lover mig selv, at nu det slut med alle de planter som skal enten ind eller vinterbeskyttes. Men i år blev det lidt nemmere med de af havens planter som sku have en kærlig hånd med på vejen.

Løsningen har været saltmåtter som jeg enten pakker krukker ind i eller sætter omkring mine mest sarte planter. Oveni får de lidt grangrene med som supplement og nu kommer de sikkert igennem den værste bidende kulde og kolde vinde. Så kom du bare an Kong Vinter og bank på døren, for mine planter skal nok klare den…